Vývoj spotrebiteľských cien v novembri 1997 v Slovenskej republike - Škultéty, Ivan
Spotrebiteľské ceny sa zvýšili v novembri 1997 oproti októbru o 0,7 perc. Spotrebiteľské ceny domácností za sledované obdobie. Vývoj indexov spotrebiteľských cien. Indexy spotrebiteľských cien podľa odborov. V priemere za jedenásť mesiacov vzrástli spotrebiteľské ceny na Slovensku v úhrne o 6,1 perc.