Hongkong rozširuje priestor pre vstup podnikateľov na rýchlo sa rozvíjajúci čínsky trh - Nagyová, Izabela
Október 1997, Bratislava - seminár o Hongkongu. Ekonomická situácia, obchodné príležitosti, možnosť preniknúť na čínsky trh. Záujem Hongkongu rozšíriť svoju prítomnosť v strednej a východnej Európe. Vzájomný obchod medzi Slovenskom a Hongkongom.