Bezpečnost informačních infrastruktur úkoly vedení
Koncepcie bezpečnosti infraštruktúr decentrálnych informačných systémov. Analýza slabých miest, ktorá zisťuje skutočnú situáciu celého systému. Realizácia reštrukturalizačných opatrení v informačných a komunikačných infraštruktúrach. Požiadavky na plánovanie a realizáciu informačných a komunikačných infraštruktúr.