Životná úroveň domácností so študujúcou mládežou - Valná, Silvia
Vyhodnotenie empirického prieskumu, ktorý uskutočnil Výskumný ústav práce, sociálnych vecí a rodiny v Bratislave v máji-júni 1997 v SR. Hodnotenie životnej úrovne domácností so študujúcou mládežou. Výdavky na štúdium stredoškolskej a vysokoškolskej mládeže. Živé hodnoty dôležité pre budúcnosť študujúcej mládeže.