Zmeny právnych predpisov pre odpadové hospodárstvo v SR
Odpady vznikajú pri každej činnosti, je potrebné poznať príslušné právne predpisy. Povinnosti podľa ústavy a základné zákony pre odpadové hospodárstvo. Program odpadového hospodárstva. Všeobecné podmienky nakladania s odpadmi. Vydávanie odborných posudkov. Poplatky za uloženie odpadov.