Postavenie sporiteľní v bankovom sektore - Sestrienková, Jana
Rozvoj bánk na Slovensku. Klesanie ziskov a cien akcií v bankovom sektore. Najsilnejšie bankové sektory sveta. Pozícia sporiteľní v bankovom sektore v celosvetovom meradle. Súčasný stav a prognóza sporiteľničných bánk vo svete. Vytváranie si identity európskych sporiteľní. Slovenská sporiteľňa. Európska menová únia vo vzťahu k bankovému sektoru a sporiteľniam. Zhrnutie dnešného postavenia sporiteľní.