Inventarizace majetku a závazků - Kochová, Alena
Charakteristika pojmov inventarizácia, majetok, aktíva a pasíva. Inventúra, druhy inventúr. Princípy inventarizácie. Druhy inventarizácie z hľadiska väzby na účtovnú závierku. Postup pri inventarizácii. Obsah inventúrneho súpisu. Charakteristika fyzickej a dokladovej inventúry.