Jak budovat značku ? - Přibová, Marie
Funkcie výrobnej značky. Informačný produkt Consumer/Standard firmy Stem/Mark mapujúci značky spotrebných tovarov. Súhrnný pohľad na značky. Rozdelenie známych a preferovaných značiek. Predajná výkonnosť značky. Koeficient predajnej výkonnosti. Charakteristika nevyužitého potenciálu značky.