Vertikální marketing aneb vztah mezi výrobou a obchodem - Vávrová, Věra
Vertikálny marketing. Súčasné problémy výrobcu a ich riešenie. Voľba odbytových ciest tovaru. Stratégia tlaku, stratégia ťahu. Pasívne a aktívne stanovisko pri vytváraní odbytovej cesty. Štyri základné strategické smery marketingových aktivít a ich charakteristiky.