Vertikální marketing aneb vztah mezi výrobou a obchodem - Vávrová, Věra
Tri kroky rozhodovacieho postupu vo vertikálnom marketingu. Výber obchodného partnera. Kritériá foriem predaja. Nákladové a ostatné kritériá foriem predaja. Výber stimulov na dosiahnutie požadovaného správania u obchodného partnera. Monetárne a nemonetárne podnety. Výber zmluvného zaistenia. Samostatné a spojené predajné systémy. Systémy zmluvných obchodníkov. Franchising.