Slovenský kapitálový trh-netrh je plný paradoxov
Situácia na slovenskom kapitálovom trhu. Paradoxy slovenského kapitálového trhu. Dobrá technická a organizačná vybavenosť trhu, ale slabá aktivita na ňom (malý záujem kupovať a predávať). Nedostatok investičných príležitostí. Situácia kurzov cenných papierov. Podnikanie a licencie.