Retailing pod taktovkou informačních systémů - Korčeková, Jitka
Profil divízie ICL Retail systems spoločnosti ICL PLC. Novinky divízie ICL Retail systems v roku 1997. Budúcnosť a obchodná stratégia firmy ICL Retail systems. Charakteristika systému Precision Retailing a jeho jadra COREMA (Consumer Relationship Marketing).