Riešenie pracovných sporov v SR - Grígelová, Nina
Referát, ktorý odznel na seminári vo Varšave v dňoch 8.-10. okt. 1997. Formovanie nového systému zamestnaneckej participácie na riadení v SR ako súčasť demokratických procesov. Kolektívne vyjednávanie. Právna úprava kolektívneho vyjednávania. Kolektívne zmluvy. Súčinnosť štátu pri kolektívnom vyjednávaní. Inštitút tripartity. Kolektívne spory. Riešenie kolektívnych sporov. Výber sprostredkovateľov a rozhodcov a spôsob overovania ich odborných znalostí.