Problém transparentnosti vlastníctva médií pretrváva - Füle, Ján
Nízka transparentnosť vlastníctva slovenských médií. Súčasný stav v oblasti mediálneho zákonodarstva. Potreba vytvorenia Tlačovej rady SR ako orgánu riešiaceho etické problémy v masmédiách. Stav slobody prejavu, médií a novinárov v r. 1996, zásahy do slobody prejavu.