Náčrt realizácie pracovnej rehabilitácie v zahraničí - Pavlíková, Eva
Riešenie problémov pracovnej rehabilitácie zdravotne postihnutých osôb na úrovni medzinárodných organizácií Medzinárodnej organizácie sociálneho zabezpečenia (ISSA), Medzinárodnej organizácie práce (MOP), Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO) a vybraných vyspelých krajín sveta. Koncepty pracovnej rehabilitácie.