Ako sa robia daňové úniky pri oceňovaní nehnuteľností v rámci rôznych transferov majetku - Mäsiarová, Terézia
Zisťovanie úradných cien stavieb pri prevodoch a prechodoch medzi fyzickými a právnickými osobami podľa vyhlášky MS SR č. 465/1991 Zb. Realita pri zdaňovaní zmluvných prevodov stavieb. Prax pri zdaňovaní. Daňové úniky pri oceňovaní nehnuteľností.