Zákon č. 226/1997 Z.z. z 9. júla 1997 o subvenciách a vyrovnávacích opatreniach
Úplné znenie zákona NR SR č. 226/1997 Z.z. z 9. júla 1997 o subvenciách a vyrovnávacích opatreniach. Dôvodová správa k zákonu o subvenciách.