Vrcholové riadenie a čo ďalej? - Ďurkovič, H.
Výsledky práce našich doterajších vlád po roku 1989. Chyby slovenskej privatizácie. Revízia privatizačných rozhodnutí. Potreba stanovenia stratégie vývoja spoločnosti. Dôležitosť vstupu Slovenska do Európskej únie.