Ochrana vnútorného trhu - Gerstner, Andrej
Komentár k zákonu č. 214/1997 Zb. o ochranných opatreniach pri dovoze. Hmotnoprávne podmienky pri uplatnení ochranných opatrení proti nadmernému dovozu. Účastníci konania. Vyjadrenie opatrení podľa zákona.