Konjunkturálne tendencie v hospodárstve Talianska - Oberhauser, Ján Artur
Hospodárske výsledky Talianska. Vývoj kurzu talianskej líry. Medzinárodné ekonomické ukazovatele: ceny a konkurencieschopnosť, výroba a zamestnanosť.