Konjunkturálne trendy v hospodárstve Ukrajiny - Oberhauser, Ján Artur
Vývojové trendy v hospodárstve Ukrajiny. Problémy v domácom a zahraničnom odbyte. Spotrebiteľské ceny tovarov a služieb. Vývoj veľkoobchodných cien a spotrebiteľských cien. Situácia vo výrobe.