Ozdravenie z verejných fondov - Koribský, J.
Kríza na finančných a kapitálových trhoch v Japonsku. Oddlženie bankového sektora zo štátneho rozpočtu. Využitie rezerv z verejných fondov. Bezúročné pôžičky centrálnej banky na ochranu vkladov a posilnenie likvidity bánk. Zabezpečenie prílevu kapitálu do Fondu pre kompenzáciu deponovaných cenných papierov (The Compensation Fund Deposited Securities) a navýšenie imania Spoločnosti na poistenie vkladov (The Deposit Insurance Corporation). Odpredaj štátnych pokladničných poukážok USA.