Celulózovo-papierenský priemysel - Švec, Peter
Z obsahu: Vysoká exportná orientácia celulózovo-papierenského priemyslu. Potenciál celulózových prevádzok je v očakávanom zvyšovaní spotreby papiera vo východnej Európe.