Nákladový a kalkulačný systém podniku na báze controllingu - Kalafutová, Ľudmila
Nákladový a kalkulačný systém podniku na báze controllingu je zameraný na riadenie tokov nákladov a ich úhrady v reálnom priebehu reprodukčného procesu. Schéma základných prvkov nákladového a kalkulačného systému podniku. Ekonomická štruktúra v nákladovom systéme podniku. Schémy vnútropodnikovej organizačnej štruktúry podniku. Vzťahové veličiny a ich použitie.