Predaj pohonných látok má tiež svoj marketing - Rážová, Milena
Marketing čerpacích staníc na Slovensku. Slovnaft a Benzinol vo fúzii. Konkurencia na Slovensku. Cenová politika. Marketing Slovnaftu a Benzinolu. Výdavky na reklamu spoločností predávajúcich pohonné látky za obdobie január - október 1997. Výdavky benzínových spoločností podľa druhov médií.