Nový dizajn značky zábavy
Výsledky marketingového prieskumu spoločnosti Fanta, dcérskej spoločnosti Coca-Cola, týkajúceho sa Fanty pri uvádzaní nového dizajnu a kampane. Celosvetový objem predaja a obratu. Známosť loga. Mediálna stratégia spoločnosti Fanta.