Spotrebiteľské hry - Karlíková, Sidónia
Jedna z foriem podpory predaja: spotrebiteľská hra. Predpoklady úspešnosti spotrebiteľskej hry. Stanovenie zásad: cieľ hry, definícia cieľovej skupiny, prostriedky komunikácie, program sprievodnej komunikácie, rozpočet spotrebiteľskej hry a jej vyhodnotenie.