Zníženie základného imania s.r.o. - Fekete, Imrich
Právny rámec znižovania základného imania spoločnosti s ručením obmedzeným. Dvojaký spôsob zníženia základného imania s.r.o.: a/ znížením počtu vkladov b/znížením nominálnej hodnoty vkladov. Postup pri znižovaní základného imania. Vyplatenie vyrovnacieho podielu. Zníženie základného imania a dane z príjmov. Vyrovnací podiel ako samostatný základ dane.