Trade promotion - Kušnírová, Miriam
Nástroj komunikačnej stratégie v distribučnej sieti veľkoobchodníkov a maloobchodníkov - trade promotion. Ciele trade promotion. Formy stimulácie obchodníka: cenové zľavy, bonusové a prémiové balenia, umiestnenie, P.O.P. materiály, dlhodobé programy, vzťah k spotrebiteľovi a podpora mediálnou reklamou.