Jaspol - značka Vašich krokov - Marková, Katarína
Marketingová stratégia slovenského výrobcu obuvi - Jaspol shoes, a.s. Prievidza. Reklamné ciele a nová kreatívna stratégia. Mediálna stratégia. Vyhodnotenie kampane.