Perforovaná reklama - Dubová, Zuzana
Vonkajšia reklama Dopravného podniku, a.s. Bratislava na cestovné lístky. Celková plocha využiteľná na umiestnenie reklamy. Zabezpečenie reklamy. Cieľová skupina kampane. Mediálna stratégia. Výhoda reklamy cestovných lístkov. Využitie cestovných lístkov na podnikovú reklamu. Štruktúra predaných časových predplatných lístkov.