Téma číslo jeden - Internet
Štúdia o budovaní reklamnej siete na webovských stránkach v Európe. Účinnosť on-line reklamy. Novinky z oblasti reklamných bannerov. Výdavky na reklamu v období január 1996 - jún 1997. Podiel spotrebného tovaru na on-line reklame.