Drogéria vedie v televízii
Reklama kozmetiky v jednotlivých kategóriách reklamy (televízia, rozhlas, časopisy, noviny, vonkajšia reklama). Poradie najväčších kozmetických spoločností podľa investícií do reklamy za január - október 1997. Kľúčové produkty, do ktorých spoločnosti investujú prostriedky na reklamu.