Vyhláška Úradu pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky č. 246/1995 Z.z. z 12. októbra 1995 o certifikácii výrobkov
Úplné znenie vyhlášky Úradu pe normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR č. 246/1995 Z.z. o certifikácii výrobkov. Povinná certifikácia výrobkov. Postup pri certifikácii výrobkov. Certifikačné značky a označovanie certifikovaných výrobkov.