Ako sa rozhodujú banky - Hošková, Adela
Zakladanie zahraničných bánk na Slovensku. Vytvorenie dcérskej banky. Formy a determinácia činnosti zahraničných bankových inštitúcií na Slovensku. Banky so zahraničnou majetkovou účasťou.