Determinujúci je vývoj ekonomiky - Kubrický, Vladimír
Rozhovor s Vladimírom Kubrickým, vedúcim oddelenia peňažného trhu Istrobanky, a.s., o súčasnej situácii na slovenskom peňažnom a devízovom trhu. Vývoj slovenskej koruny a úrokových sadzieb. Výnosy zo štátnych pokladničných poukážok. Vývoj slovenskej koruny v r. 1997 na devízovom trhu. Faktory vplývajúce na vývoj peňažného a devízového trhu.