S Ruskom už iba na základe dobrých obchodných vzťahov
Rozvoj podnikov chemického a farmaceutického priemyslu na Slovensku. Problém investícií, ochrany životného prostredia a revitalizácie. Získanie úverových zdrojov z tuzemského a zahraničného bankového systému.