Ochrana vnútorného trhu v medzinárodnom obchode - Gerstner, Andrej
Zákon č. 226/1997 Z.z. o subvenciách a vyrovnávacích opatreniach. Vysvetlenie základných pojmov: subvencia, zakázaná subvencia, nenapadnuteľná subvencia. Spôsobenie vážnej ujmy domácemu výrobnému odvetviu. Uplatnenie ochranného opatrenia proti dovozu alebo vývozu subvencovaného tovaru. Uplatňovanie vyrovnávacích opatrení.