Vstupná cena hmotného a nehmotného majetku - Kováčová, Zdenka
Vstupnou cenou hmotného a nehmotného majetku sa podľa zákona o daniach z príjmov rozumie: Obstarávacia cena ak bol majetok obstaraný odplatne. Vlastné náklady ak sa hmotný alebo nehmotný majetok obstaral alebo vyrobil vo vlastnej réžii. Reprodukčná obstarávacia cena. Technické zhodnotenie ako súčasť vstupnej ceny majetku.