Vyberte si svoj daňový raj - Burák, Emil
Charakteristika pojmu daňový raj. História vzniku daňového raja. Riziko a hrozba daňových rajov. Najznámejšie daňové raje. Výber vhodného teritória pre fyzické a právnické osoby. Najpríťažlivejšie daňové raje pre fyzické osoby, pre právnické osoby. Holdingy, závislé poisťovne, trusty, námorné spoločnosti zo "Shipping center". Úvaha off shore ako alternatívy pre slovenskú ekonomiku.