Ako sa rozhodujú banky - Hošková, Adela
Priame zahraničné investície v bankovníctve na Slovensku. Najdôležitejšie determinanty voľby miesta podnikania zahraničných bánk. Konkrétne determinanty určenia miesta podnikania: analýza rentability, hospodársko-politické aspekty, právne rámcové podmienky a posúdenie jednotlivých determinantov.