K zhodnoteniu procesu privatizácie
Výťah z vystúpenia prezidenta Prezídia FNM SR Štefana Gavorníka o priebehu a nástrojoch privatizácie. Špecifické črty veľkej privatizácie. Neštandardné metódy veľkej privatizácie. Vývojové etapy privatizácie. Tempo privatizácie v prvej vlne a v období druhej vlny. Kvalitatívny posun v koncepcii privatizácie v roku 1994. Ovplyvnenie priebehu privatizácie zmenou kompetencií, ktoré uviedol do života zákon č. 369/1994 Z.z. Nový spôsob zapojenia občanov do procesu privatizácie navrhnutý v lete 1995.