Súčasné aktuálne tendencie v doprave SR - Oberhauser, Ján Artur
Charakteristické smery v doprave SR za r. 1997. Štruktúra dopravy v SR na základe objemu tovarovej prepravy. Počet prepravených osôb v SR. Preprava tovaru a počet pracovníkov v dopravných podnikoch podľa veľkostnej štruktúry. Monitor ukazovateľov hospodárskeho vývoja SR: spotrebiteľský trh, zamestnanosť a mzdy, nezamestnanosť, štátny rozpočet a vlastnícka štruktúra.