Konjunkturálne trendy v hospodárstve USA - Oberhauser, Ján Artur
Vývoj hrubého domáceho produktu USA v r. 1996 a 1997 a trendy do budúcnosti. Vývoj reálnej súkromnej spotreby (1996, 1997, 1998). Fiškálna a menová politika. Situácia na trhu práce. Rast M2 peňazí. Objem úverov a pôžičiek. Krátkodobé a dlhodobé úrokové sadzby v perc. v r. 1990 - 1997. Vývoj salda verejného rozpočtu v perc. HDP. Vývoj bežného účtu v perc. HDP.