Merchandising v praxi vzťahy výroby a maloobchodu sa budú prehlbovať - Zajacová, Eva
Hlavné zásady merchandisingu. Riadenie taktiky predaja v spolupráci s výrobcom. Spôsoby ako zákazníka zamerať na určitý tovar a všestranne podporovať predaj. Čo sleduje dobrý merchandisor.