Chcete si zariadiť predajňu? - Čihovská, Viera
Základné zásady pri stavbe a prestavbe predajne. Úprava exteriéru a interiéru. Upútanie zákazníka. Rady začínajúcim podnikateľom pri vytváraní image svojej predajne.