Konjunkturálne trendy v hospodárstve Bulharska - Oberhauser, Ján Artur
Vývoj hospodárstva v Bulharsku v r. 1990 - 1997. Situácia vo výrobe a v priemysle. Hospodárske ukazovatele. Vývoj zamestnanosti. Vývoj indexu priemyselnej výroby. Výroba ocele a cementu. Vývoj nedokončených bytov.