To nie je beloch, to je baťovec ! nad knihou Tomáša J. Baťu - Švec pre celý svet - Krajčí, Július
Princípy Tomáša Baťu v porovnaní s našou privatizáciou. História a súčasnosť firmy Baťa. Rodina a spomienky Tomáša Baťu. Kritika dnešného podnikania.