K zhodnoteniu procesu privatizácie
Tempo privatizácie od roku 1995. Štruktúra majetku, ktorého privatizácia ešte nie je dokončená. Problémy a súvislosti veľkej privatizácie. Hodnotenie procesu privatizácie.