Združenie podnikateľov a kolektívna ochranná známka - Kováč, František
Ustanovenie o kolektívnej ochrannej známke v zákone č. 55/1997 Z.z. o ochranných známkach. Pojem kolektívnej ochrannej známky. Podmienky registrácie a náležitosti kolektívnej prihlášky.